Service & Support

De kwaliteit en bruikbaarheid van machinevision systemen hangen af van de componenten, de samenstelling ervan en de vaardigheid van de gebruiker. Daarom bieden wij op al deze vlakken uitgebreide service en support. 

De kracht van onze pre-sales support maakt ons uniek. Bij ons vind je een bijzondere combinatie van een zorgvuldig opgebouwde selectie componenten, brede ervaring met systemen en een vrijwel eindeloze bereidheid om kennis te delen. Een groot deel van ons aanbod componenten kun je bekijken en testen op onze locatie. In een demo op maat denken we graag mee over optimale samenstellingen. 

Ga je in de praktijk aan de slag met componenten of volledige systemen? Dan kun je altijd rekenen op onze ondersteuning. Dat kan remote, maar ook op locatie. We blijven graag met je in contact, zodat je zeker weet dat je de beste prestaties uit je systeem haalt. 

Voor geïnstalleerde systemen bieden wij supportcontracten aan. Tegen een vaste prijs per jaar kunnen uw medewerkers onbeperkt gebruik maken van standaard remote support tijdens kantooruren.

Contact met service & support

Heb je een specifiek vraagstuk over machinevision? Wij denken graag mee!