Kunstmatige intelligentie, deep learning en data

Snellere ontwikkeling
Betere algoritmes

 

De rol van kunstmatige intelligentie en deep learning in machinevision
De laatste tijd neemt de populariteit van kunstmatige intelligentie en deep learning sterk toe, maar in de machine vision spelen ze al jaren een belangrijke rol. Ze maken de technologie voor geautomatiseerde visuele inspectie toegankelijker. 

Deep learning-technologie bootst na hoe het menselijk brein visuele input verwerkt, maar voert deze taak uit met de snelheid, robuustheid en onvermoeibaarheid van een geautomatiseerd systeem. Daardoor dragen machinevision systemen bij aan het waarborgen van de kwaliteit in de maakindustrie, het beheersen van de productiekosten en het verhogen van de klanttevredenheid. Juist als het om complexe en gevarieerde beeldvorming voor identificatie en kwaliteitsinspectie gaat, blinkt deze technologie uit. 

Wij werken nauw samen met Zebra (voorheen Matrox Imaging), aangezien zij specialistische software bieden om afbeeldingen te classificeren of te segmenteren voor inspectie met behulp van deep learning.

Vastlegging van data in productieprocessen
Eisen rondom productieprocessen worden steeds strenger, klanten verwachten meer van hun leveranciers en geautomatiseerde inspectiesystemen worden de standaard. Door kwaliteitscontroles uit te voeren, productieprocessen aan te scherpen en data vast te leggen, zet je relevante stappen in de consistentie van je output. Onze machine vision-oplossingen bieden de mogelijkheid om uitgebreid te rapporteren op basis van de vergaarde data. De software biedt hier standaardmogelijkheden voor, maar we adviseren je uiteraard graag op maat over de inzet van data voor jouw productieproces.  

Verpakkingsinspectie

Bekijk ook onze verpakkinginspectie oplossingen.
 

Meer informatie

Label- en sealinspectie

Bekijk ook onze label- en sealinspectie oplossingen.

Meer informatie

Kwaliteitscontrole food

Bekijk ook onze productkwaliteitscontrole food oplossingen.

Meer informatie

Heb je een specifiek vraagstuk over machinevision? Wij denken graag mee!