Verpakkingsinspectie

In-line controle
Kwaliteitsverbetering
Detecteren productiefouten

 

Tape print checker
Deze machinevision oplossing hebben wij ontwikkeld om zowel de tape als de print op verpakkingen geautomatiseerd te controleren. De tape print checker is geschikt om big bags met voedingsmiddelen op een of twee plaatsen te controleren. Het systeem controleert de aanwezigheid en correcte plaatsing van sluitingstape, verschillende tekstvelden en het logo. De tape print checker werkt zelfs voor witte tape op witte verpakkingen.

Embedded label checker
De embedded label checker is een zeer eenvoudig te plaatsen machinevision-oplossing voor labelinspecties. Het betreft een enkele camera met onboard software en verlichtingsmodule boven een bestaande band die een signaal naar een bestaande uitstoter kan sturen. Voorbeelden van te controleren label-informatie zijn houdbaarheidsdata, barcodes en datamatrix-codes.

Ben je op zoek naar uitgebreidere mogelijkheden? Bekijk dan onze stand-alone labelinspectie-oplossing. 

Verpakkingsinspectie: totaaloplossingen met sterke support
Onze machinevision-oplossingen tape print checker en embedded label checker zijn door onze eigen engineers ontwikkeld en al jaren in gebruik in allerlei praktijksituaties. Ze garanderen extreme nauwkeurigheid, ook bij zeer hoge snelheden. Is er reden voor uitstoot? Dan zorgt de software voor inzichtelijke data en statistieken. 

Onze engineers adviseren je graag over de mogelijkheden van verpakkingsinspectie in jouw productielijn. Samen zorgen we voor vlotte implementatie en ingebruikname. Loop je in de praktijk tegen vraagstukken aan? Dan kun je altijd rekenen op onze uitgebreide support, remote of op locatie.

Meer weten?
Wil je meer weten over verpakkingsinspectie, de mogelijkheden ervan en ons aanbod? Neem dan contact met ons op. We voorzien je graag van aanvullende informatie.

Tip! Naast verpakkingsinspectie zijn er andere kwaliteitsinspecties mogelijk. Lees ook meer over de rol van kunstmatige intelligentie en deep learning in machine vision-oplossingen en de vastlegging van data in productieprocessen.

Contact

Label- en sealinspectie

Bekijk ook onze label- en sealinspectie oplossingen.

Meer informatie

Kwaliteitscontrole food

Bekijk ook onze productkwaliteitscontrole food oplossingen.

Meer informatie

AI, deep learning en data

Bekijk ook onze AI, deep learning en data oplossingen.

Meer informatie

Heb je een specifiek vraagstuk over machinevision? Wij denken graag mee!