Label- en sealinspectie

240 verpakkingen per minuut
In-line controle
Simpele bediening

 Labelinspectie
Deze machinevision oplossing hebben wij ontwikkeld om labels op verpakkingen (inhoudelijk) te valideren. Labelinspectie is mogelijk aan zowel de boven- als onderkant van een verpakking en controleert op positionering, printkwaliteit, inhoud en verschuiving. Via de gebruiksvriendelijke interface geef je eenvoudig recepten voor inspectie op. Denk hierbij aan logo, productcode, gewicht, prijs of promotie, maar ook aan een barcode of datamatrix-code. Door de koppeling met een uitstoter worden afgekeurde exemplaren direct en automatisch uit de lijn gehaald. 

Sealinspectie
De sealinspector van DVC is een volledig geautomatiseerde machinevision oplossing die de integriteit van de sealnaad van een voedselverpakking inspecteert. Dit systeem detecteert verontreinigingen in het sealgebied en verstoringen van zowel transparante als bedrukte verpakkingen. In de gebruiksvriendelijke interface geef je recepten op die de gewenste kwaliteit specificeren, waardoor afgekeurde producten consistent uitgestoten worden. Onze sealinspector biedt ook de mogelijkheid om labelinspectie uit te voeren. Label- en sealinspectie: totaaloplossingen met sterke support
Onze label- en sealinspectiesystemen zijn stand-alone machinevisionoplossingen die zelfstandig in productielijnen opereren. Beide oplossingen zijn door onze eigen engineers ontwikkeld en al jaren in gebruik in veeleisende praktijksituaties. Ze garanderen extreme nauwkeurigheid, ook bij zeer hoge snelheden. Is er reden voor uitstoot? Dan zorgt de software voor inzichtelijke data en statistieken. 

Onze engineers adviseren je graag over de mogelijkheden van label- en sealinspectie in jouw productielijn. Samen zorgen we voor vlotte implementatie en ingebruikname. Loop je in de praktijk tegen vraagstukken aan? Dan kun je altijd rekenen op onze uitgebreide support, remote of op locatie.

Meer weten?
Wil je meer weten over label- en sealinspectie, de mogelijkheden ervan en ons aanbod? Neem dan contact met ons op. We voorzien je graag van aanvullende informatie.

Tip! Naast label- en sealinspectie zijn er andere verpakking- en kwaliteitsinspecties mogelijk. Lees ook meer over de rol van kunstmatige intelligentie en deep learning in machinevision oplossingen en de vastlegging van data in productieprocessen.

Contact

Verpakkingsinspectie

Bekijk ook onze verpakkinginspectie oplossingen.
 

Meer informatie

Kwaliteitscontrole food

Bekijk ook onze productkwaliteitscontrole food oplossingen.

Meer informatie

AI, deep learning en data

Bekijk ook onze AI, deep learning en data oplossingen.

Meer informatie

Heb je een specifiek vraagstuk over machinevision? Wij denken graag mee!