De machinevision
oplossingen van DVC

Onze engineers ontwikkelen machinevision totaaloplossingen voor specifieke toepassingen. Vaak werken we hiervoor samen met OEM’s (original equipment manufacturers), waardoor we systemen bieden die gebruikmaken van de nieuwste technieken. Voor al onze systemen bieden we uitgebreide ondersteuning bij de implementatie en technisch support bij gebruik in de praktijk. 

Krachtige en kosteneffectieve methoden voor snelle, nauwkeurige en automatische kwaliteitscontrole.

 

Label-, seal- en verpakkingsinspectie

Wij hebben machinevision oplossingen ontwikkeld om labels op verpakkingen (inhoudelijk) te valideren, de integriteit van de sealnaad van een voedselverpakking te inspecteren en zowel de tape als de print op verpakkingen geautomatiseerd te controleren. Al deze machinevision oplossingen garanderen extreme nauwkeurigheid, ook bij zeer hoge snelheden. Natuurlijk bieden wij uitgebreide support bij de selectie, implementatie en het gebruik van onze oplossingen. 

 

Meer over label-, sealinspectie Meer over verpakkingsinspectie

Productkwaliteitscontrole food en non-food

Onze engineers hebben in de loop der jaren complete machinevision oplossingen ontwikkeld voor de productkwaliteitscontrole van zowel food als non-food. Voorbeelden hiervan zijn inspectie van aardappelen, kazen en - een echte uitblinker - kippen. Een voorbeeld in de non-food is de kwaliteitsinspectie van autobanden. Door bij alle fabrieken over de hele wereld hetzelfde, door DVC ontwikkelde systeem te gebruiken is het mogelijk overal dezelfde kwaliteit te produceren.

Al deze oplossingen zijn ontwikkeld voor praktijksituaties die hoge nauwkeurigheid en snelheid eisen.

 

 Meer over kwaliteitscontrole non-food

Meer over kwaliteitscontrole food

 

Kunstmatige intelligentie, deep learning en data

Kunstmatige intelligentie en deep learning spelen al jaren een belangrijke rol in machine vision-toepassingen. Ze maken de technologie voor geautomatiseerde visuele inspectie toegankelijker en dragen bij aan het waarborgen van de kwaliteit in de maakindustrie, het beheersen van de productiekosten en het verhogen van de klanttevredenheid. Ook de rol van data is steeds belangrijker. Onze machine vision-oplossingen bieden dan ook de mogelijkheid om uitgebreid te rapporteren.

 

Meer over AI, deep learning en data

Heb je een specifiek vraagstuk over machinevision? Wij denken graag mee!